Neem contact op

Stel hier je vraag aan Purple House Writers

Heb je informatie nodig?

Ben je geïnteresseerd in mijn cursus of workshop of heb je nog een andere vraag over mij of mijn uitgeverij? Neem dan contact op via deze pagina. Ik zal je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  Door je gegevens te sturen ga je ermee akkoord dat ik je via e-mail mag benaderen. Je e-mailadres wordt uitsluitend voor dit doeleinde gebruikt.

  Purple House Writers – coaching, cursussen en uitgeverij

  Purple House Writers
  Erica Kramer
  KvK-nummer: 71480110
  Btw-nummer: NL001657969B56

  Adres: PC Boutensstraat 173, 2025 LD HAARLEM
  Telefoonnummer: 06-20731519
  E-mailadres: info@purplehousewriters.nl

  Purple House Writers: een bijzondere naam voor een uitgeverij

  Purple House Writers – coaching, cursussen en uitgeverij

  Een bijzondere naam voor een uitgeverij, denk je nu misschien? Hij is afkomstig uit het Bijbelverhaal over Lydia. Deze dame is handelaar in purperstoffen en ze vereert God. Op een dag komt Paulus naar een samenkomst waar zij ook is en legt het evangelie uit. Lydia laat zich dopen en haar huis wordt een plek van waaruit het evangelie in de regio verspreid wordt.

  Mijn droom voor Purple House

  Ondernemerschap. Missie. Leiderschap. Doorbraak. Dit is wat ik lees in het verhaal van Lydia. Mijn droom voor Purple House Writers is dat het, net als Lydia’s huis, een hub wordt van waaruit het evangelie wordt gedeeld. Een plek waar christenen samenkomen en ontdekken waarvoor God ze geroepen heeft.

  Schrijfcursussen en -workshops

  Maar waarom die ‘Writers’ in de naam van de uitgeverij? Dat is omdat de auteur het hart van de uitgeverij is. Ik geloof in auteurs die geboren zijn om een specifiek boek (of specifieke boeken) te schrijven. Door middel van schrijfcursussen, -workshops en -coaching help ik ze ontdekken welk boek dat is.