Uitgeverij Purple House Writers

Purple House Writers geeft boeken uit en begeleidt auteurs met als doel dat zij tot bloei komen en boeken schrijven die geloof, hoop en genezing voor lichaam en ziel brengen.

Een eigen identiteit

Het is mijn droom om met Purple House Writers boeken uit te geven die een generatie bij Christus brengen. Ik verlang ernaar dat de generatie die na mij komt, haar eigen identiteit in Christus kent en Gods stem kan verstaan. Met de boeken die ik uitgeef, wil ik deze mensen helpen stevig en stabiel te staan in het leven en in het geloof. Zo kunnen ze krachtig opstaan en de verandering brengen die de wereld nodig heeft.

Het uitgeefmodel

Als jij een boodschap hebt die in deze visie past, kijk ik samen met jou: hoe kunnen we dit boek uitbrengen? Purple House Writers maakt gebruik van het zogeheten ‘hybride’ uitgeefmodel. Dat betekent dat ik als uitgever de kosten van uitgave deel met jou als auteur.

Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Als auteur kun je zelf een aantal exemplaren van je boek afnemen (bijvoorbeeld 500) en via je eigen kanalen verkopen. Of je betaalt een gedeelte van de kosten. Hierover denk ik vooraf met je mee en we maken er duidelijke afspraken over.

Misschien heb je al een duidelijk plan of een manuscript dat (bijna) klaar is. In dat geval kunnen we concreet in gesprek over het uitgeefproces. Bestaat je boek alleen nog in jouw gedachten en weet je niet goed hoe je verder moet? Dan ga ik verder met je in gesprek.

Purple House Writers – coaching, cursussen en uitgeverij

Ik ga met jou om de tafel en stel je vragen totdat ik het hart van jouw boek gevonden heb.

Purple House Writers – coaching, cursussen en uitgeverij

Schrijfcoaching

Ik ga met jou om de tafel en stel je vragen totdat ik het hart van jouw boek gevonden heb. Wat is het boek dat jij moet schrijven? Waar ligt je passie? En een laagje dieper: wat is jouw roeping, jouw missie? Ik heb ontdekt dat je in een gesprek van een halfuur vaak al veel ontdekt.

We kijken naar je doelgroep: voor wie ga je precies schrijven? Het kan zijn dat jij je tijdens het schrijven onbewust op twee verschillende doelgroepen richt. Dat kan ervoor zorgen dat je verhaal niet goed uit de verf komt.

We bespreken de structuur: via welke stappen ga je jouw boodschap brengen? Al pratend komen we tot een kapstok waaraan jij je verhaal kunt ophangen.

Het belangrijkste wat ik doe, is ervoor zorgen dat jij zelf je idee helemaal helder krijgt. Zo hoef je alleen nog maar te gaan zitten en het boek te schrijven. Je weet namelijk precies wat je gaat schrijven en hoe je dat gaat doen.

Begint het nu te kriebelen en wil je aan de slag? Neem eens contact op voor de mogelijkheden en tarieven!

Heb je behoefte aan meer coaching? Of wil je samen optrekken met andere (beginnende) schrijvers? Dan is de schrijfcursus ‘Schrijf dat boek’ misschien iets voor jou.