Schrijf dat boek – de cursus

Erica Kramer en Margreet Robert-van Boheemen

Cursus

In deze praktische cursus help ik je om jouw boek te gaan schrijven. In 4 dagen (van elk 3 uur les) leer ik je onder meer om je concept helder te krijgen, je planning op orde te maken en blokkades te overwinnen. Lees hier meer over de cursus ‘Schrijf dat boek’.

 

In de cursus ‘Schrijf dat boek’ nemen mijn collega Margreet Robert-van Boheemen en ik je stap voor stap mee door het proces van een boek schrijven. In een klein groepje (4-6 personen) ga je aan de slag met jouw idee voor een boek.

In deze cursus zorgen we dat jij:

  • je concept helder krijgt
  • je planning op orde maakt
  • ontdekt hoe je je blokkades overwint
  • concreet aan de slag gaat met schrijven
  • weet hoe je jouw boek kunt publiceren

Kosten: € 795 (incl. btw), het lesmateriaal is inbegrepen.
Tijdsduur: 4 x 3 uur les, met een interval van 4-6 weken. Als huiswerk schrijf je je eigen boek.

Data: 6 september,  11 oktober, 8 november, 6 december 2024
Tijd: 14:00 tot 17:00
Locatie: Shelter, Eksterlaan 1, Haarlem

Purple House Writers – coaching, cursussen en uitgeverij

Wat zeggen oud-cursisten over de cursus?

Purple House Writers – coaching, cursussen en uitgeverij

Erica Kramer is een uitzonderlijke schrijfcoach. Haar diepgaande kennis van het schrijfproces, haar enthousiasme voor creativiteit en haar vermogen om complexe concepten op een begrijpelijke manier over te brengen, hebben mijn kennis voor het schrijven van een boek verbeterd. Ze was altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden, feedback te geven en ons aan te moedigen om het manuscript snel af te schrijven. Dat is ook binnen de tijd van de cursus gebeurd.

De cursus zelf had een uitgebreide en goed gestructureerde handleiding. Ik ben trots op wat ik heb bereikt dankzij deze schrijfcursus onder Erica’s begeleiding.

Cindy Communiceert

Purple House Writers – coaching, cursussen en uitgeverij

Ik wil de schrijfcursus van harte aanbevelen voor iedereen die wil groeien in het schrijven. Schrijven is kunst. En Erica weet haar expertise goed over te brengen, zodat je zelf ook aan de slag gaat met jouw kunstwerk!

Deze cursus heeft mij in ieder geval overtuigd dat ik bekwaam genoeg ben als schrijver en door de vele tips en feedback is er een prachtig eindproduct op de markt gekomen.

Tom Heemskerk

Ik werk al ruim 16 jaar in het boekenvak en heb veel ervaring met intensieve auteursbegeleiding

Met mijn achtergrond als bureauredacteur, redacteur, fondsredacteur, uitgever, schrijfcoach en docent van schrijftrainingen ben ik de aangewezen persoon om jou te helpen je boek te schrijven.