Workshop boeken schrijven voor beginners

Erica Kramer

Workshop

Je weet: ooit wil ik een boek schrijven. Misschien is het je droom, misschien hebben al veel mensen je aangemoedigd. De workshop boeken schrijven voor beginners maakt je wegwijs in het schrijverschap. Deze dagworkshop geef ik bij kerkelijke gemeentes, op uitnodiging.

 

In deze workshop zorg ik dat jij antwoord krijgt op vragen als:

  • Waar begin je?
  • Wanneer is de tijd rijp?
  • Hoe schrijf je aansprekend?
  • Wat komt er kijken bij boeken schrijven?
  • Hoe publiceer je een boek?
  • Maar ook: hoe ga je om met geestelijke strijd rond het schrijven?
  • En: wat is het boek dat juist jij moet schrijven?

Kosten: in overleg.
Tijdsduur: 1 dag.

Datum: 1 juni 2024
Locatie: God’s Embassy, Ellermanstraat 30, Amsterdam
Inschrijving: via Training By Design

Purple House Writers – coaching, cursussen en uitgeverij

Wat zeggen oud-cursisten over de cursus?

Purple House Writers – coaching, cursussen en uitgeverij

Erica Kramer is een uitzonderlijke schrijfcoach. Haar diepgaande kennis van het schrijfproces, haar enthousiasme voor creativiteit en haar vermogen om complexe concepten op een begrijpelijke manier over te brengen, hebben mijn kennis voor het schrijven van een boek verbeterd. Ze was altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden, feedback te geven en ons aan te moedigen om het manuscript snel af te schrijven. Dat is ook binnen de tijd van de cursus gebeurd.

De cursus zelf had een uitgebreide en goed gestructureerde handleiding. Ik ben trots op wat ik heb bereikt dankzij deze schrijfcursus onder Erica’s begeleiding.

Cindy Communiceert

Purple House Writers – coaching, cursussen en uitgeverij

Ik wil de schrijfcursus van harte aanbevelen voor iedereen die wil groeien in het schrijven. Schrijven is kunst. En Erica weet haar expertise goed over te brengen, zodat je zelf ook aan de slag gaat met jouw kunstwerk!

Deze cursus heeft mij in ieder geval overtuigd dat ik bekwaam genoeg ben als schrijver en door de vele tips en feedback is er een prachtig eindproduct op de markt gekomen.

Tom Heemskerk

Ik werk al ruim 16 jaar in het boekenvak en heb veel ervaring met intensieve auteursbegeleiding

Met mijn achtergrond als bureauredacteur, redacteur, fondsredacteur, uitgever, schrijfcoach en docent van schrijftrainingen ben ik de aangewezen persoon om jou te helpen je boek te schrijven.