Ontdek je schrijverschap – de cursus

Erica Kramer

Cursus

Je houdt van schrijven, en misschien zou je ooit een boek willen schrijven. Maar wat voor boek zou dat in vredesnaam moeten zijn? En welke technische vaardigheden kun je leren om je boek leuker te maken?

 

In de cursus ‘Ontdek je schrijverschap’ schrijf je verschillende soorten teksten aan de hand van schrijfprompts (dat wil zeggen verhaalstarters), en ontvang je feedback op wat je schrijft. Zo krijg je inzicht in wat je ligt, wat je leuk vindt en wat bij je past. Je ontdekt waar je tekst anderen raakt, en verbetert je schrijfvaardigheid.

In zes weken ga je aan de slag met deze genres:

  • Bijbeloverdenking
  • Getuigenis/levensverhaal
  • Kinderbijbelverhaal
  • Blog/column
  • Bijbels onderwijs (op B1-niveau)

Je levert elke week een tekst in en krijgt feedback. In de laatste week van de cursus schrijf je nogmaals een tekst in je favoriete genre. Aan het begin van de cursus vul je een vragenlijst in over roeping en blokkades. Deze helpt je het kader van je boek helder te krijgen. Waar raken jouw levenservaring en roeping de behoeften van de lezer? En wat houdt je tegen om te schrijven, of kan je onderuithalen als je geschreven hebt? De cursus begint en eindigt met een gesprek (Google meet/telefoon) met schrijfcoach en uitgever Erica Kramer. Daarin kun je je vragen stellen en doorpraten over hoe je na deze cursus verder kunt gaan met schrijven.

Kosten: € 395 (incl. btw).
Tijdsduur: 6 weken.

Data en tijden: in onderling overleg.
Locatie: deze cursus wordt online gegeven.

Purple House Writers – coaching, cursussen en uitgeverij

Ik werk al ruim 16 jaar in het boekenvak en heb veel ervaring met intensieve auteursbegeleiding

Met mijn achtergrond als bureauredacteur, redacteur, fondsredacteur, uitgever, schrijfcoach en docent van schrijftrainingen ben ik de aangewezen persoon om jou te helpen je boek te schrijven.