Titel: De hartslag van de hemel – Gods DNA voor gezonde gevoelens
Auteur: Linda Heemskerk-van Klaveren
ISBN: 978 90 83265 52 0
Prijs: € 24,95
Bestellen via: boekhandel Het Baken, Katwijk.

Beschrijving

Kom in contact met je eigen hart 

In de drukte van alledag vergeten we soms stil te staan bij wat we voelen. Dat past ook bij onze cultuur: we worden getraind om te leven vanuit ons hoofd. Dat is jammer, want ons gevoel is een krachtbron in ons leven, in ons geloof.  

In De hartslag van de hemel ontdek je de basisemoties en hun gezonde, door God geschapen functie. Aan de hand van herkenbare verhalen over mensen zoals jij en ik daal je af naar het menselijk hart. Je wordt daarbij uitgenodigd om te reflecteren op je eigen emoties en drijfveren.  

In contact met je eigen hart ontdek je een diepere verbinding met anderen en met God, niet vanuit wat je zou moeten of willen voelen, maar wat je echt voelt. Het einddoel is prachtig: een hart dat openstaat voor God en anderen.  

Aanbevelingen

Een prachtig boek voor wie diepgaand wil leren reflecteren. Concrete voorbeelden en goede vragen zetten je ertoe aan om jezelf eens goed onder de loep te nemen, zodat Jezus je van binnenuit kan helen en je de weg kan wijzen naar het plan dat Hij voor jou heeft. 

Carianne Ros, auteur en trainer van TotalBalance (opleiding voor christencoaches)

Linda nodigt je als lezer uit om te reflecteren op je eigen geschiedenis en stappen te zetten naar heelheid onder leiding van de Heilige Geest. Dit boek is uitdagend, confronterend én hoopvol! 

Jan-Willem Korpelshoek, justitiepredikant en rouwbegeleider 

Linda neemt je mee op reis naar herstel van binnenuit, met één uniek persoon op het oog: jijzelf, origineel ontwerp vanuit Gods hart. 

Sandy & Deborah Middleton, pastors GODcentre Antwerpen